Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 31-01-2000

Persbericht district Land van Cuijk/

INBRAAK IN VRACHTAUTO
Zondag is ingebroken in een vrachtauto die geparkeerd stond aan de Sportlaan in Cuijk. Een voorbijganger zag een van de laaddeuren open staan. Na controle bleken uit de vrachtauto koelelementen en parasolvoeten verdwenen te zijn.
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een vrachtauto die geparkeerd stond aan de Rollandsestraat in Boxmeer. Uit de auto verdwenen persoonlijke papieren, een telefoon en een klein t.v. toestel.

AANHOUDING NA WINKELDIEFSTAL
Personeel van een supermarkt in Overloon hielden maandagmorgen een 43 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op verdenking van diefstal. De man bleek in de winkel verschillende levensmiddelen te hebben gestolen. Hij is overgedragen aan de politie en na verhoor met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld. De gestolen spullen t.w.v. ruim f. 20,- zijn teruggeven aan de winkelier.

POGING DIEFSTAL AUTO
Zondagavond hebben onbekenden in Sint Anthonis geprobeerd een auto weg te halen. De eigenaar ontdekte dat de stuurkolom van de auto vernield was. Dankzij de startonderbreker is de diefstal niet gelukt.

DIEFSTAL UIT AUTO
Tussen zaterdagavond en zondagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Dempseystraat in Langenboom. Uit de auto verdween de geluidsinstallatie inclusief de boxen.

CONTROLE SNELHEID
De politie Land van Cuijk heeft maandagmorgen op de Beerseweg in Cuijk de snelheid gecontroleerd van 432 passerende voertuigen. 145 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 88 km/u. bedroeg. De controle is gehouden binnen de bebouwde kom.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 1798 '
Lees ook