Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 11-01-2000

Persbericht district Maasland/

GORDELCONTROLE (Oss)
Maandagmiddag is autogordelcontrole gehouden op de Singel 1940 1945 in Oss. Totaal 54 personen werden bekeurd omdat ze de gordel niet gebruikten terwijl dat wel vereist was. Verder werd ook nog een man bekeurd die geen rijbewijs had en een die niet verzekerd was en geen APK keuring op de auto had.

BRANDSTICHTING (Oss)
In de nacht van maandag op dinsdag is brand gesticht in enkele vuilcontainers in de Akkerstraat in Oss. De containers waren bij elkaar gezet tegen een houten schutting en in brand gestoken. Hierdoor raakte ook de schutting in brand en een aan de andere kant tegen de schutting staande bromfiets. Door de brandweer werd het vuur geblust.

AUTO UITGEBRAND (Heeswijk Dinther)
In de nacht van maandag op dinsdag is een auto aan de Berkenvenseweg in Heeswijk Dinther uitgebrand. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging. Uit onderzoek bleek dat de auto eerder gestolen was in Berlicum.

TE VEEL GEDRONKEN (Oss)
In de nacht van maandag op dinsdag is een 34-jarige man uit Megen bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man had bijna vier keer de maximale toegestane hoeveelheid alcohol gebruikt. De man kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Julianasingel in Oss.

VERKEERSCONTROLE (Heesch)
Dinsdagmorgen is een verkeerscontrole gehouden op de Nistelrodeseweg in Heesch. 12 personen werden bekeurd omdat ze geen gordel droegen terwijl dat wel vereist was. Verder werd een persoon bekeurd omdat zijn auto niet APK gekeurd was en een persoon werd bekeurd omdat zijn rijbewijs verlopen was.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 1843 '
Lees ook