Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 12-01-2000

Persbericht district Land van Cuijk/

AANHOUDING NA VRIENDENDIENST
De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmiddag een 43 jarige man uit Rotterdam aangehouden in de P.I. Maashegge in Overloon. De man had zich maandag gemeld om een straf uit te zitten. Na controle bleek hij niet de persoon te zijn waarvoor hij zich uitgaf. Hij bleek de straf voor een vriend uit te willen zitten. Hij is aangehouden voor oplichting en in verzekering gesteld.

AANHOUDING NA BEDREIGING
De politie Land van Cuijk heeft dinsdagavond een 36 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man probeerde in een winkel aan de Stationsweg in Boxmeer etenswaren weg te halen. Toen hij door het aanwezige personeel hierop aangesproken werd bedreigde hij een van hen met een mes en probeerde het personeel te slaan met een paraplu. De man is aangehouden en inverzekering gesteld.

INBRAAK IN WONING
Dinsdagavond is ingebroken in een woning aan de Grotestraat in Oploo. Tussen 20.15 en 22.15 uur doorzochten onbekenden het huis. De bewoners missen geld, sieraden en persoonlijke papieren.

DIEFSTAL UIT AUTO
Dinsdagavond verdween uit een auto, die geparkeerd stond aan de St. Annastraat in Cuijk, de geluidsinstallatie. Onbekenden vernielden een ruit van de auto.

CONTROLE SNELHEID
Tijdens een snelheidscontrole op de Quayweg in Landhorst zijn woensdagmorgen tussen 07.15 en 08.30 uur 33 bestuurders bekeurd omdat zij te hard reden. Van 165 passerende voertuigen is de snelheid gemeten, de hoogste bedroeg 123 km/u. Na 08.30 uur gold i.v.m. snoeiwerkzaamheden een snelheidsbeperking van 50 km/u. Ondanks de duidelijk zichtbare werkzaamheden bleven de meeste bestuurders te hard rijden. Van de 57 gecontroleerde voeruigen reden er 23 te hard. De hoogste snelheid bedroeg 79 km/u. Alle overtreders krijgen een boete thuisgestuurd.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 1994 '
Lees ook