Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 06-01-2000

Persbericht district Maasland/

SNELHEIDSCONTROLE OSS
Bij snelheidscontrole op de Megensebaan te Oss op 5 januari 2000 zijn 45 bestuurders bekeurd. Max. 80 km. Hoogst gemeten snelheid 129 km.

INBRAAK AUTO OSS
Ui t een auto aan de Palestrinastraat te Oss is op 5 januari 2000 de autoradiocdspeler weggenomen. Waarde f 1000,-- De daders vernielden een ruit.

INBRAAK WONING OSS
Bij een inbraak in een woning aan de Nieuwstraat te Oss op 5 januari 2000 is een walkman, fototoestel en een gsm ontvreemd. Totale waarde onbekend. De daders kwamen binnen via een bovenraam.

INBRAAK BEDRIJF OSS
Bij een inbraak in een bedrijf aan de Spoorlaan te Oss in de nacht van 5 op 6 januari 2000 zijn een 9-tal gokkasten opengebroken. Onbekend is, hoeveel geld weggenomen is. De daders vernielden een ruit om binnen te komen.

INBRAAK BEDRIJF OSS
Bij een inbraak in een bedrijf aan de Hertog Godfriedstraat te Oss is in de nacht van 5 op 6 januari 2000 computerapparatuur weggenomen. Waarde ongeveer f 10.000,- De daders forceerden een deur.

BEDELEN OSS
Bij de politie zijn enkele meldingen binnengekomen van mensen, die de laatste dagen lastig gevallen worden door een vrouwspersoon, die om geld vraagt.
Het betreft hier een 32 jarige vrouw uit Oss, die al dan niet in gezelschap van een 7 jarig kind mensen aanspreekt of bij mensen aanbelt en een zielig verhaal ophangt, waaruit blijkt dat ze snel geld nodig heeft. Aan de hand van het verhaal hebben diverse mensen haar ook geld gegeven.
De politie wijst erop dat dit een verzonnen verhaal is.

BEDREIGING OSS
Op 6 januari 2000 is een 43 jarige man uit Oss aangehouden ivm bedreiging van een 36 jarige man uit Den Bosch. De mannen hadden een meningsverschil over een geldtransactie. Hierbij bedreigde de Ossenaar de man met een vuurwapen. Het vuurwapen is inbeslaggenomen en de man is ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 2038 '
Lees ook