Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 27-02-2000

Persberichten district Maasland/

SNELHEIDSCONTROLE (Heesch)
Zaterdag is snelheidscontrole gehouden op de A50 onder Heesch. Totaal 2675 voertuigen werden gecontroleerd. Hiervan zijn er 310 gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 174 km/u.

AUTORADIO GESTOLEN (Heesch)
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Verdilaan in Heesch. Een ruitje van de auto werd vernield. De autoradio-cdspeler, een cd-wisselaar en een zonnebril werden gestolen.

ONDER INVLOED (Oss)
Een 21 jarige inwoner van Oss is zaterdagnacht bekeurd omdat hij reed onder invloed van alcohol. De politie zag de automobilist in Oss op de Molenstraat rijden zonder licht. Na controle bleek hij teveel gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 3 uren en een proces-verbaal.
Op de dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss heeft de politie zaterdagnacht een 28 jarige inwoner van Oss bekeurd. Op het bureau kreeg hij na de blaastest een rijverbod van 4 uren en een proces-verbaal. Zijn 34 jarige passagier die bij de auto achterbleef is door de politie gewaarschuwd om niet te gaan rijden omdat ook hij gedronken had. Even later bleek hij toch met de auto weggereden te zijn. Hij werd op de Lisztgaarde aan de kant gezet. Hij had nog meer gedronken dan zijn maat. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 7 uren en een proces-verbaal. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

VERKEERSONGEVAL ONDER INVLOED
Een 23 jarige inwoner van Middelrode is zaterdagnacht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kersouwelaan in Heeswijk Dinther. De man botste met zijn auto tegen een boom. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Omdat het vermoeden rees dat de man alcohol gedronken had is in het ziekenhuis een bloedproef genomen.

INBRAAK IN AUTO (Oss)
In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Geurdenhof in Oss. De eigenaar miste vanmorgen zijn rij- en kentekenbewijs. De radio in de auto bleef vernield achter. Het kentekenbewijs is later in de ochtend verscheurd teruggevonden op de Vlasakkers.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 2312 '
Lees ook