Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 16-02-2000

Persbericht district Land van Cuijk/

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD
De politie Land van Cuijk heeft woensdagmorgen in een pand aan de Raamstraat in Box-meer een hennepkwekerij aangetroffen. De politie vond 464 hennepplanten in verschillende maten. Alle bijbehorende attributen zoals bakken, assimilatielampen e.d. zijn inbeslaggeno-men. Het pand waarin de kwekerij is aangetroffen bleek verhuurd te zijn. De politie ver-wacht binnenkort een verdachte te kunnen horen.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL
Een 17 jarige inwoonster van Rijkevoort is woensdagmorgen rond 13.20 gewond geraakt bij een verkeersongeval in Boxmeer. Het slachtoffer fietste op de Rijkevoortseweg en wilde op de kruising linksaf de Floralaan inrijden. Achter haar reed een 44 jarige automobiliste uit Vierlingsbeek. Het slachtoffer sloeg linksaf op het moment dat deze auto bij haar was. De automobiliste kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het slachtoffer liep verwondingen op aan haar hoof en pols.

VERKEERSCONTROLE
De politie heeft dinsdag tijdens een verkeerscontroles op de Stationsweg in Boxmeer en de Provincialeweg in Beugen 28 maal proces-verbaal opgemaakt. 12 bestuurders kregen een bekeuring omdat zij de gordel niet droegen. 5 bromfietsers bleken een te hoog vermogen te hebben. Andere bestuurders kregen een bekeuring voor foute verlichting, verlopen APK, rijden zonder rijbewijs en ontbreken van oranje plaat op bromfiets.

DIEFSTAL GEREEDSCHAP
Uit een opslagcontainer die geplaatst was aan de Walstro in Cuijk verdween in de nacht van dinsdag op woensdag een nog onbekende hoeveelheid gereedschap. De container bleek met grof geweld opengebroken te zijn.

DIEFSTAL UIT AUTO
Uit een auto die geparkeerd stond aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Nadat een ruit was vernield verdween uit de auto een GSM. In Sint Hubert is in dezelfde nacht aan de Ganzenroer een auto opengebroken. Uit de auto verdween de geluidsapparatuur.

DIEFSTAL AUTO
In de nacht van dinsdag op woensdag is in Mill een auto weggehaald. De auto, een witte Volkswagen Golf, kenteken JY-09-TZ, stond geparkeerd bij een woning aan de Kolkweg in Mill.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 2343 '
Lees ook