Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: 's-Hertogenbosch 11-01-2000

Persbericht district Den Bosch/

DIEFSTAL GEREEDSCHAP (Drunen)
Uit een schuur aan de Verdistraat in Drunen zij maandagavond drie koffers met gereedschap weggenomen. Een van de koffers is door de dader(s) op het dak van de schuur achtergelaten. Kennelijk is (zijn) de dader(s) gestoord.

BEROVING VAN FOTOTAS (Hertogenbosch)
Een 27-jarige Bosschenaar is maandagavond kort na zeven uur op de Stationsweg in zijn woonplaats beroofd. Hij kwam vanaf het station en liep over de Stationsweg in de richting van het centrum. Hij werd daar van achter vastgepakt waarna zijn fototas met inhoud van zijn schouder werd gerukt. Twee mannen renden daarna met medeneming van de tas de v.d.Does de Willeboissingel op en verdwenen daar uit het zicht.

POGING TOT BEROVING (?s-Hertogenbosch)
Een aantal jongelui heeft maandagavond op de Orthensestraat in ?s-Hertogenbosch geprobeerd van een 17-jarige Bossche jongen zijn bromfiets afhandig te maken.
De jongen reed over genoemde straat en zag een zestal jongeren staan. Hij werd tot stoppen gedwongen waarop hem gevraagd werd of hij zijn bromfiets af wilde geven. De jongen weigerde dat en zette zijn helm af. Hij kreeg toen een van een van de jongens een klap in het gezicht. De jongen stapte daarna van zijn bromfiets af en deed een stap terug. Daarop komen er vier jongens op hem af en komt hij ten val. Hij wordt vervolgens meerdere malen geschopt en geslagen. Kennelijk omdat er een aantal mensen uit een daar gevestigd restaurant naar buiten kwamen zetten de belagers van de jongen het op een lopen. De jongen liep geen noemenswaardig letsel op.

AUTODIEFSTAL (?s-Hertogenbosch)
Vanaf de parkeerplaats aan de Marathonlaan in ?s-Hertogenbosch is maandagavond een donkergrijze Mercedes Benz 300D voorzien van het kenteken XZ-44-DZ weggenomen.

BEKEURINGEN VOOR NEGEREN ROOD VERKEERSLICHT (?s-Hertogenbosch) Vanmorgen is er een verkeerscontrole gehouden op de Simon Stevinweg in ?s-Hertogenbosch. Tussen 7 en 9 uur werden 31 personen (29 fietsers en twee automobilisten) bekeurd omdat zij door het rode verkeerslicht reden.

KAAK GEBROKEN (?s-Hertogenbosch)
Een 19 jarige inwoner van ?s-Hertogenbosch reed heden middag met zijn auto tegen een op de Copnernicuslaan staande boom. Zijn 20-jarige eveneens in ?s-Hertogenbosch wonende passagier, liep een kaakfraktuur op. De bestuurder zelf kwam er met een flinke bult op het voorhoofd vanaf.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 2583 '
Lees ook