Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 17-02-2000

Persberichten district Aa & Dommel/

WINKELDIEFSTAL (Vught)
Woensdagmiddag is een 21-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd in een winkel aan de Stationsstraat in Vught betrapt toen hij een doos gebak mee nam zonder te betalen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE (Haaren)
Woensdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg N65 onder Haaren. Van de 826 passerende voertuigen werden er 32 gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 111 km/u.

AUTO OVER DE KOP (Boxtel)
Woensdagavond is een auto bestuurd door een 20-jarige man uit Dusseldorf over de kop geslagen. De man reed over de A2 in de richting Eindhoven. Doordat hij schrok van een vrachtauto die hem inhaalde, maakte hij een stuur beweging. Daardoor kwam hij rechts van de weg tegen de vangrail terecht. Hierdoor raakte hij de macht over het stuur kwijt. De auto kwam in de berm, sloeg over de kop en kwam via een sloot op een parallelweg terecht. De bestuurder en een 21-jarige passagier, eveneens uit Dusseldorf, bleven ongedeerd. De auto werd zwaar beschadigd.

INBRAAK SPORTHAL (Vught)
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een sporthal aan de Maarten Trompstraat in Vught. Van de sporthal werd een deur opengebroken in de hal werden nog enkele deuren opengebroken. Waarschijnlijk zijn de inbrekers gestoord doordat het alarm van de hal afging. Zover bekend is er niets gestolen.

RADARVERKLIKKER GESTOLEN (Berlicum)
Woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Groeskant in Berlicum. Een ruitje van de auto werd ingeslagen. De in de auto gemonteerde radarverklikker werd gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE (Boxtel)
Donderdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Eindhovenseweg in Boxtel. Op deze weg, waar 50 km/u gereden mag worden werden 334 voertuigen gecontroleerd. 33 voertuigen zijn gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 77km/u.

CONTROLE (Vught)
Donderdagmorgen is bij de afslag Glorieuxlaan op de A2 onder Vught controle gehouden. Op de A2 stond een file. Door de afslag Vught / Sint Michielsgestel te nemen proberen mensen een stukje van de file voorbij te rijden. Totaal 10 automobilisten zijn bekeurd. Aan het einde van de afslag moet men links- of rechtsaf. Rechtdoor rijden is daar niet toegestaan.
Op de Taalstraat in Vught is donderdag controle gehouden op het door rood licht fietsen. Hier werden 12 fietsers bekeurd die het rode licht negeerden.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord - 2673 '
Lees ook