Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 28-01-2000

Persbericht district Aa & Dommel/

VROUW LICHT GEWOND BIJ ONGEVAL (Vught)
In de nacht van donderdag op vrijdag is een 24-jarige vrouw uit Kaatsheuvel licht gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw reed over de Vijverbosweg in Vught, door onbekende oorzaak kwam ze in de rechterberm terecht, waar ze in aanrijding kwam met een boom. De vrouw is met lichte verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

AUTO GESTOLEN (Helvoirt)
In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Jorisakkerstraat in Helvoirt een rode Volkswagen GTI gestolen. Het kenteken van de auto is LG-HR-80.

INBRAAK WINKEL (Boxtel)
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een winkel aan de van Beekstraat in Boxtel. Van de toegangsdeur werd een ruit vernield waardoor men binnen wist te komen. Zover bekend werd er een gering bedrag aan wisselgeld uit de kassa gestolen.

MAN GEDOOD BIJ ONGEVAL (Sint Michielsgestel)
Vrijdagmorgen is een 94?jarige man uit Sint Michielsgestel ernstig gewond geraakt bij een ongeval. De man liet, rond 07.20 uur, zijn hond uit langs de Esscheweg in Sint Michielsgestel. Daarbij liep de man zelf aan de rechterkant op het voetpad en de hond aan de linkerkant van het aangrenzende fietspad. Een 46-jarige fietser uit Den Bosch, zag de man lopen en week wat uit om de man voorbij te rijden in de richting Boxtel. Op het moment dat de fietser voorbij reed kwam de hij in aanrijding met een over het fietspad lopende hondenlijn tussen de man en de hond. Door de aanrijding kwam de man, die de hond uitliet, ten val. Hij is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het Sint Elisabeth ziekenhuis in Tilburg.
In de loop van de middag is de man in het ziekenhuis in Tilburg bezweken aan zijn verwondingen.

INBRAKEN IN AUTO?S (Vught)
In de nacht van donderdag op vrijdag is in een zestal auto?s die geparkeerd stonden aan de Leeuwerikstraat, Hopakker, Gruttolaan, van Beurdenstraat, Merpatistraat en Molenhei in Vught ingebroken. Van de auto?s werd steeds een portier open gebroken. De audioapparatuur, cd?s, een laptop, jassen en een zonnebril werden gestolen.

SNORFIETS GESTOLEN (Haaren)
Donderdagavond is vanaf de Ruijbosch in Haaren een rode Tomos snorfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de snor fiets is PSQ-569.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Aa & Dommel '
Lees ook