Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 02-02-2000

Persbericht district Aa & Dommel/

MAN AANGEHOUDEN BIJ WINKELDIEFSTAL (Boxtel)
Dinsdagmiddag is een 38-jarige man uit Boxtel aangehouden bij een winkeldiefstal. De man was in een winkel aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel betrapt, toen hij fles cognac wegnam. Toen de man bij de winkel door personeel werd aangesproken voor de diefstal, gedroeg hij zich bijzonder agressief in de richting van die mensen en bedreigde hen met de dood. Ook de ter plaatse gekomen politiemensen werden door hem bedreigd. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten

INBRAAK WONING (Sint Michielsgestel)
Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Christinastraat in Sint Michielsgestel. Men wist binnen te komen door een raam op de eerste verdieping. Kasten werden doorzocht. Een kluis met daarin een postzegel- en muntenverzameling, enkele sieraden en een portemonnee werden gestolen.

AUTO GESTOLEN (Vught)
Dinsdagavond is vanaf de Irenelaan in Vught een witte Mercedes bestelbus gestolen. De auto heeft een dubbele cabine. Het kenteken van de auto is VS-19-KT. De waarde is ongeveer fl. 20.000,-.

INBRAAK SCHUUR (Cromvoirt)
Dinsdagavond is ingebroken in een schuur aan de Deutersestraat in Cromvoirt. Een raam van de schuur werd vernield waardoor men binnen kon komen. Een bladblazer, dompelpomp en hoge drukreiniger werden gestolen.

INBREKER OVERLOPEN (Liempde)
Woensdagmorgen rond 03.40 uur werden de bewoners van een woning aan de Roderweg in Liempde wakker van geluiden bij de voordeur. Toen ze keken, zagen ze dat er licht door de voordeur naar binnen scheen en dat iemand de deur probeerde open te breken. Toen de inbreker merkte dat hij gezien werd, rende hij snel weg.

Woensdagmorgen werd ook bij een inbraak in een woning aan de Oude Dijk in Liempde de inbreker gestoord door de bewoners. Ook hier werden de bewoners rond 05.00 uur wakker van geluiden bij de voordeur. Toen de bewoner de trap afliep, zag hij nog juist een man zijn woning via de voordeur uitrennen. Het betrof een ongeveer 30 jarige man van ongeveer 1.75 meter lang en donkere kleding. Uit de woning werd zover bekend niets gestolen.

Ook in drie woningen aan de Smitsepad en een woning aan Den Dorpsberg in Liempde werd ingebroken. Men wist binnen te komen door de deur via de brievenbus open te hengelen. Uit de woningen werd zover bekend alleen geld gestolen.

PILLEN VERLOREN (Berlicum)
Woensdagmorgen is tussen het Dorpsveld en het centrum van Berlicum een plastic doosje met 10 pilletjes Isodril verloren. De medicijnen zijn bestemd voor hartpatiënten. Bij gebruik door kinderen kan dat gevaar opleveren.

FIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL (Den Dungen)
Woensdagmiddag is een 63-jarige fietsster uit Maaskantje gewond geraakt. De vrouw reed vanaf een woning aan de Litserstraat in Den Dungen de weg op, juist achter een auto, bestuurd door een 24-jarige man uit Schijndel. Waarschijnlijk had de vrouw niet gezien dat er een aanhangwagen achter de auto hing. Ze reed tegen de zijkant van de aanhangwagen en kwam ten val. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL (Helvoirt)
Woensdagmiddag is een 53-jarige man uit Tilburg gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met zijn auto over de rijksweg N 65 in Helvoirt. Bij de kruising met de Molenstraat stopte hij omdat het verkeerslicht op oranje stond. Een achter hem rijdende auto, bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Tilburg bemerkte dat te laat en reed achter tegen de auto.
De 53-jarige Tilburger raakte hierbij gewond. Hij is met borst- en nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

WINKELDIEFSTAL (Vught)
Woensdagmiddag is een 26-jarige man uit Vught aangehouden. De man was in een winkel aan het Moleneindplein in Vught betrapt toen hij 4 pakjes sigaretten wegnam. De man heeft een boete van fl. 240,- gekregen.

INBRAAK IN AUTO (Helvoirt)
Woensdagmiddag is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Giersbergsebaan in Helvoirt. Een ruit van de auto werd ingeslagen waardoor men binnen kon komen. Een mapje met papieren werd gestolen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Aa & Dommel '
Lees ook