Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 2-08-2002 Persbericht District Aa & Dommel

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

Donderdagmiddag zijn twee mannen uit Mongolie van 27 en 28 jaar oud en waarvan de woon- of verblijfplaats nog niet bekend is aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De verdachten waren bij hun aanhouding in het bezit van make-uo spullen ter waarde van ongeveer 1000 euro. De goederen waren verborgen in geprepareerde tas. Beiden zijn ingesloten in verzekering gesteld.

ERNSTIG BEENLETSEL NA AANRIJDING

Een 14-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch liep donderdagmiddag ernstig beenletsel op toen hij door onoplettendheid op de Hemelrijkstraat in Sint Michielsgestel tegen een vrachtauto botste. De jongen reed op een bromfiets, keek om en kwam daardoor op weghelft van een hem tegemoetkomende vrachtauto die werd bestuurd door een 59-jarige man uit Tilburg. In zijn val botste de jongen nog tegen een andere bromfietser die daardoor tegen een boom tot stilstand kwam. Alleen diens bromfiets werd beschadigd. De jongen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

ALCOHOL IN HET VERKEER

Van een 57-jarige automobilist uit Liempde is in de nacht van donderdag op vrijdag een bloedproef afgenomen omdat tegen hem de verdenking was gerezen dat hij te veel alcohol had gedronken. Het lukte de man niet om de blaastest naar behoren af te leggen. De man werd door de politie gecontroleerd over de Wijbosscheweg in Schijndel.

AUTODIEFSTAL

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Overbeeke in Berlicum is vermoedelijk afgelopen nacht een donkerblauwe Nissan Patrol met het kenteken VT-LB-89. De auto was op het dak voorzien van een waarschuwingsbalk van oranje zwaailichten.

GEWONDE BIJ VERKEERSONGEVAL

Vanmorgen vond er op de Deken Baekerstraat in Schijndel een verkeersongeval plaats waarbij de passagier van een bromfiets ten val kwam en een gebroken kaak en gebroken sleutelbeen opliep. De bestuurder van de bromfiets, een 16-jarige inwoner van Schijndel, reed over genoemde weg in de richting van de Steeg. Hij werd daar gesneden door de bestuurder van een grijze Volkswagen Golf waardoor hij uit moest wijken en de stoeprand raakte. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Schijndel. Tel. 0900-8844

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 02-08-2002 '
Lees ook