Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 4-03-2003 Persberichten district AA & Dommel

VERDACHTE AANGEHOUDEN, Boxtel

De politie heeft maandagavond een 42-jarige inwoner van Tilburg aangehouden in een eetgelegenheid aan de Markt in Boxtel. De man had een conflict met een 28-jarige inwoner van Boxtel. Er zou over en weer geslagen zijn. De verdachte had de inwoner van Boxtel met een asbak in het gezicht geslagen en is daarop aangehouden. Hij is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

AGRESSIEVE MAN AANGEHOUDEN, Vught

Een 20-jarige inwoner van Vught is maandagnacht aan de Van de Pollstraat in zijn woonplaats aangehouden. De man had zich agressief gedragen in een horecagelegenheid in die straat. Hij is later die nacht heengezonden. VERNIELER AUTO`S AANGEHOUDEN, Berlicum

Een 30-jarige inwoner van Berlicum kon op de Hoogstraat in zijn woonplaats aangehouden worden. De man wordt verdacht van het plegen van vernielingen aan diverse aldaar geparkeerde auto`s. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

AANHOUDING VOOR VERPLAATSEN VERKEERSPAAL, Sint-Oedenrode

Een 14 en een 16-jarige inwoner van Sint-Oedenrode zijn maandagavond betrapt toen zij een vernieling pleegden. Agenten zagen dat de jongens een verkeerspaal uit de grond namen op de Boskantseweg en deze met zich droegen. Daarop zijn zij aangesproken. Ze moesten de verkeerspaal terugzetten. De verdachten zullen voorgedragen worden voor alternatieve strafafhandeling via Buro Halt.

RIJDEN ONDER INVLOED, Schijndel

Een 22-jarige inwoner van Schijndel is maandagnacht op de Heuvelstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een boete van EUR 310 en een rijverbod van drie uur.

MES EN WIET OP ZAK, Sint-Michielsgestel

Een 17-jarige Bosschenaar is maandagnacht op de Stokhoekstraat in Sint-Michielsgestel aangehouden. De man reed op een bromfiets zonder helm. Toen agenten hem controleerde, bleek de man bijna 30 gram wiet en een mes op zak te hebben. Tevens was hij niet in het bezit van een geldig certificaat. De spullen zijn inbeslag genomen. Tegen de Bosschenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL AUTO`S, Sint-Oedenrode

Onbekenden namen maandagnacht vanaf de Koninginnelaan in Sint-Oedenrode een witte Mitsubishi L400 weg. De auto was voorzien van het kenteken 62-VB-PD.

Vanaf de Deken van Erpstraat werd die nacht eveneens een witte Mitsubishi, L200 weggenomen. Deze auto was voorzien van het kenteken VL-LX-11.

In Schijndel werd een witte Volkswagen Transporter met het kenteken 90-VP-ST weggenomen. De bestuurder parkeerde dinsdagochtend zijn bestelauto in de Boskoopstraat en liet hem daar onafgesloten met de sleutels op het contact achter. Toen hij vijf minuten later terugkwam, was de auto verdwenen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 04-03-2003 '
Lees ook