Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 7-06-2002 Persbericht district Aa & Dommel

POLSBREUK

Een 30-jarige motorrijder uit Boxtel kreeg donderdagavond op de Baandervrouwenlaan in zijn woonplaats geen vrije doorgang van een op dezelfde weg rijdende maar van richting veranderende personenauto die werd bestuurd door een 33-jarige man uit Esch. De motorrijder is overgebracht naar het ziekenhuis en bleek onder meer een gebroken pols opgelopen te hebben.

BEDREIGING EN MISHANDELING

Aan de Markt in Sint Oedenrode is donderdagavond een 32-jarige man uit Zeeland mishandeld door drie hem bekende mannen. Hij is enkele keren geslagen maar wist te ontkomen. Toen hij op zijn vlucht achterom keek zou een van de mannen een vuistvuurwapen op hem hebben gericht. De aangever, die dat overigens ontkent, wordt er van beschuldigd een geldbedrag van een van zijn drie belagers te hebben gestolen.

VERKEERSCONTROLE OP RIJKSWEG N65

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft het team verkeershandhaving van de regio Brabant-Noord controles uitgeoefend op de Rijksweg N65 onder Vught. In beide richtingen zijn 3135 voertuigen gecontroleerd op de naleving van de snelheid. Tegen maar liefst 267 bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 127 kilometer per uur. Ook twee bromfietsers zijn bekeurd omdat zij geen helm droegen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 07-06-2002 '
Lees ook