Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 10-06-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VROUW VASTGEBONDEN DOOR WONINGINBREKERS

Een 22-jarige vrouw uit Boxtel overliep vanmorgen tussen half negen en kwart voor negen twee inbrekers in een woning aan de Kapelweg in Boxtel. De twee gemaskerde mannen dwongen haar naar boven te gaan waar zij haar op een van de slaapkamers vastbonden. Vervolgens werd de woning doorzocht en verdwenen de inbrekers. De vrouw wist zich zelf te bevrijden. De inbrekers hebben in ieder geval een onbekend geldbedrag weggenomen. Of zij verder nog goederen hebben gestolen is nog niet bekend.

AUTODIEFSTALLEN

Zondagmiddag is vanaf De Schoren in Liempde een bruine bestelauto merk Renault, type Master, met het kenteken 73-VZ-SV gestolen. De bestuurder had de auto onafgesloten en met de sleutels in het slot onbeheerd laten staan. - In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Lekkerbeetjenlaan in Vught een zwarte personenauto, merk BMW 315I Cabrio voorzien van het kenteken SY-63-PL gestolen.

DRONKEN ACHTER HET STUUR

Op de Philippusstraat in zijn woonplaats Sint Oedenrode is zondagavond een zwaar onder invloed van alcohol verkerende 53-jarige automobilist aangehouden. De blaastest op het politiebureau leverde een zodanig hoge uitslag op dat het rijbewijs van de man onmiddellijk werd ingevorderd. Er is proces-verbaal opgemaakt en de man kreeg een rijverbod voor de duur van 13 uur.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 10-06-2002 '
Lees ook