Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 11-02-2003 Persbericht district Aa & Dommel

BEDREIGING, Sint-Oedenrode

Een 16-jarige inwoonster van Mariahout heeft maandagmiddag bij de politie aangifte gedaan van bedreiging. Vanuit een klaslokaal aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode zag het slachtoffer een drietal jongens bij haar scooter staan. De jongens kregen in de gaten dat de Mariahoutse dit zag en liepen weg. Toen ze even later buiten kwam, waren de jongens teruggekomen. Ze hadden kettingsloten bij zich en bedreigde de scholiere daarmee. Toen de inmiddels gewaarschuwde vader van het slachtoffer ter plaatse kwam, vetrokken de drie jongens. De politie heeft nog in de buurt gesurveilleerd, maar niemand meer aangetroffen.

AUTO-INBRAKEN, Boxtel/Helvoirt

Vannacht is er op diverse plaatsen in de wijk Selissen in Boxtel ingebroken in auto`s. De buit bedroeg over het algemeen mobile telefoons en autoradio`s. Van een auto die geparkeerd stond aan de Van Randerodestraat zijn de koplampen gestolen.

Ook in Helvoirt zijn vannacht een aantal auto-inbraken gepleegd. Van de auto`s werd de portier geforceerd. Autoradio`s en navigatiesystemen werden ontvreemd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 12-02-2003 '
Lees ook