Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 12-06-2002 Persbericht district Aa & Dommel

WONINGINBRAAK

In een huis aan de Oetelaarstraat in Schijndel is dinsdagmiddag of
-avond ingebroken. Men forceerde de achterdeur. Er wordt een geluidsinstallatie, satellietontvanger, notebook en geldkistje vermist. In een huis aan de Vughterhage in Vught is dinsdagavond een laptop gestolen. De tas stond in de gang, het is onbekend hoe deze is weggenomen.

INBRAAK BEDRIJF

In een apotheek aan de Nieuwstraat in Sint Michielsgestel is vannacht ingebroken. De ruit van de voordeur werd vernield, uit de zaak werd de kassa met daarin 100 weggenomen. Bij een caravanbedrijf aan de Handelsweg in Nijnsel is vannacht een caravan en een be-drijfsbus weggenomen. Het gaat om een groene Mistubishi L400 met het kenteken 45-VS-GR en een vrij nieuwe Hobby caravan. Bij een autobedrijf aan dezelfde straat is vannacht een Alfa Romeo gestolen, die vanochtend in de Salviastraat in aangetroffen. Bij een ander autobedrijf in deze straat hebben onbekenden van twee VW Golfs opengebroken en onder-delen verwijderd.

AUTO WEG

Aan de Kapelweg in Boxtel is vannacht of vanochtend een rode VW Caddy bestelauto met het kenteken 94-VX-VT gestolen.

BOTEN GESTOLEN

Bij een bedrijf aan de Industrieweg in Schijndel is vannacht een trailer met daarop een open kajuitboot van het merk Cap Ferret (waarde ruim 11.000,-) plus buitenboordmotor gesto-len. Men vernielde het hek. Vanochtend ontdekte de eigenaar van een Optimist zeilbootje dat deze uit de tuin van zijn woning aan de Boslaan in Vught was gestolen. Hij trof het bootje uitgebrand aan in de Ijze-ren Man.

VERKEER

Op de rijksweg N65 bij Vught heeft de politie dinsdagavond 20 bestuurders bekeurd wegens te hard rijden. Een 41-jarige man uit Batenburg moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij 137 km/u reed, terwijl 80 is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 12-06-2002 '
Lees ook