Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 13-02-2003 District Aa & Dommel

50 BEKEURINGEN BIJ VERKEERSCONTROLES IN SCHIJNDEL

Bij verkeerscontroles op diverse locaties in Schijndel zijn woensdag 50 bekeuringen uitgedeeld. 34 automobilisten maakte geen gebruik van de autogordel 10 bromfietser hadden te groot motorvermogen 2 bromfietsen vertoonden andere technische gebreken 2 bromfietsbestuurders hadden geen bromfietscertificaat 1 automobilist belden niet handsfree 1 aanhangwagen voldeed niet aan de inrichtingseisen.

VERDACHTEN VAN GEWAPENDE OVERVAL AANGEHOUDEN, Sint Michielsgestel

Woensdagavond heeft de politie twee inwoners van `s-Hertogenbosch, 30 en 28 jaar, aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval op een tankstation aan de Nieuwstraat in Sint Michielsgestel. Twee mannen stormden woensdagavond rond kwart voor acht het tankstation binnen. Beiden bedreigen de pompbediende en een aanwezige klant met vuurwapens. De klant wordt hardhandig tegen de grond gewerkt en de pompbediende, die een van de overvallers met een stoel te lijf gaat, krijgt een klap tegen het hoofd. De klant wordt gedwongen zijn portemonnee af te geven. Wanneer er weer een klant bij het pompstation komt wordt deze gedwongen naar binnen te gaan en zijn portemonnee af te geven. Beide overvallers slaan vervolgens op de vlucht en weten te ontkomen. De politie is binnen een minuut na de melding van de overval ter plaatse maar dan zijn de daders al gevlogen. Bij het daarna ingestelde onderzoek kwamen de beide verdachten in beeld. Zij zijn nog diezelfde avond in hun woningen in Den Bosch aangehouden. Bij onderzoek in de woningen van de beide verdachten zijn drie vuurwapens met munitie en verdovende middelen aangetroffen.

GLAASJE TE VEEL - 190 euro boete

Op de Nijnselseweg in zijn woonplaats Sint Oedenrode is in de nacht van woensdag op zonderdag een 44-jarige automobilist aangehouden omdat hij een glaasje te veel op had. Na de blaastest op het politiebureau kreeg hij een geldboete opgelegd van 190 euro en een rijverbod van 2 uur.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 13-02-2003 '
Lees ook