Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 15-03-2003 Persberichten district Aa & Dommel

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING, Boxtel.

Op de kruising van de Schijndelseweg met de Brederodeweg in Boxtel zijn vrijdagavond twee automobilistes uit Boxtel, 40 en 23 jaar oud, zodanig gewond geraakt dat zij moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een getuige zou de 40-jarige vrouw een rood verkeerslicht hebben genegeerd.

BROMFIETSER GEWOND, Boxtel

Op de Baanderherenweg in zijn woonplaats Boxtel is vrijdagavond een 19-jarige bromfietser gewond geraakt. Hij is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hij wilde waarschijnlijk een voor hem rijdende auto inhalen en moest vervolgens hard remmen omdat er uit tegengestelde richting een andere auto kwam. Hij kwam daardoor ten val en schoof tegen de hem tegemoetkomende auto. De bromfietser droeg geen helm.

BROMFIETSTER GEWOND, Vught

In de nacht van 14 op 15 maart botste een 17-jarige Helvoirtse bestuurster van een bromfiets op de Helvoirtseweg in Vught tegen de achterzijde van een geparkeerd staande weg. Zij liep daardoor een hersenschudding en beenletsel op. Zij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED, Boxtel

Tegen een 21-jarige automobilist uit Rosmalen is in de nacht van 14 op 15 maart proces-verbaal opgemaakt. De man reed na overmatig gebruik van alcoholhoudende drank over de Baandeervrouwenlaan in Boxtel waar hij door de politie werd gecontroleerd De man een rijverbod voor de duur van 4 uren.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 15-03-2003 '
Lees ook