Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 15-05-2002 Persbericht district Aa & Dommel

DRUGS IN BESLAG GENOMEN

Vanochtend is op de A2 bij Best een hoeveelheid softdrugs in beslag genomen. De politie controleerde de auto, toen het raampje werd opengedraaid kwam er een weedlucht naar bui-ten. In de kofferbak trof de politie een aantal zakken en tassen met in totaal enkele kilo`s weed aan. De bestuurder, een 40-jarige man uit Venlo, is vanwege de Opiumwet aangehou-den en ingesloten.

FIETSTER AANGEREDEN

Op de kruising van de Steeg en de Deken Baekersstraat in Schijndel is dinsdagavond een 15-jarige fietster uit Schijndel door een 52-jarige automobiliste uit Den Dungen aangereden. Het meisje verzuimde voorrang te verlenen. Met licht letsel is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Een 15-jarig meisje uit Schijndel dat achterop de fiets zat, kwam met de schrik vrij.

WONINGINBRAAK

In een huis aan de Baanderherenweg te Boxtel is dinsdag ingebroken. Men kwam vermoe-delijk via flipperen het huis binnen. Het is nog onbekend wat er weg is.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Pastoor Smitsstraat in Olland is vannacht een 70-jarige automobilist uit die plaats betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

VERKEER

Op de N65 bij Vught zijn dinsdagavond 20 automobilsten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 134 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Deze overtreder betrof een Poolse automobilist, die contant zijn bekeuring moest afrekenen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 15-05-2002 '
Lees ook