Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 16-07-2002 Persberichten district Aa & Dommel

BROMFIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Vught

Maandagavond is een 16-jarige bromfietser uit Vught gewond geraakt bij een ongeval. De jongen reed over de Esschestraat in Vught. Op de kruising van die weg met de van Voorst tot Voorststraat en de Maarten Trompstraat kreeg hij geen voorrang van een over de Maarten Trompstraat straat rijden auto, bestuurd door een 22-jarige man uit Vught. De bromfietser brak bij deze aanrijding een enkel. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Olland

Dinsdagmorgen zijn twee mannen, 19 en 20 jaar, uit Eindhoven bij een ongeval gewond geraakt. Ze reden in een auto bestuurd door de 19-jarige over de Slophoosweg in Olland. In een bocht in die weg verloor hij de macht over het stuur en reed tegen een boom. Door de aanrijding sloeg de auto over de kop en kwam in een sloot terecht. De twee zijn gewond overgebracht naar een ziekenhuis in Eindhoven.

INBRAKEN EN DIEFSTALLEN OPGELOST, Schijndel

Met de aanhouding van twee jongens, 18 en 19 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, denkt de politie van het team Schijndel een 20-tal diefstallen en inbraken te hebben opgelost. Het tweetal werd op 3 juli op heterdaad betrapt bij een inbraak aan de Eekelhof in Schijndel. Uit onderzoek is gebleken dat ze zich aan zo`n 20 diefstallen en inbraken hebben schuldig gemaakt.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 16-07-2002 '
Lees ook