Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 17-05-2002 Persbericht district AA & Dommel

DODELIJK VERKEERSONGEVAL

Op de Langstraat in Schijndel is vanochtend een dodelijk verkeerslachtoffer gevallen bij een botsing tussen twee bestelauto`s. Het slachtoffer is een 57-jarige vrouw uit Schijndel, die zat als passagier in een van de auto`s, bestuurd door haar 30-jarige zoon. De oorzaak van het ongeval wordt door de politie onderzocht.

BUS MET LASTIGE JONGEREN AAN DE KANT

Woensdagmiddag heeft een buschauffeur zijn bus met een lastige klas middelbare scholie-ren uit het Noordhollandse Wieringerwerf aan de kant gezet. Eerst deed hij dat op de vlucht-strook op de A2 bij Liempde, daarna parkeerde hij de bus bij een tankstation even verderop. De klas kwam terug van een weekje survival in de Ardennen. De jongelui waren al de hele reis aan het vervelen, men sloeg met flessen op tafel, sloopte gordijntjes, schold leraren uit en rookte ondanks een verbod. Toen de chauffeur zag dat er een zakmes van hand tot hand ging, stopte hij de bus en dreigde enkele lastpakken uit de bus te zetten. Bij het tankstation werd een 15-jarig meisje en evenoude jongen uit de bus gezet. Het meisje bedreigde hierbij een leerkracht. De ter plaatse gekomen politie nam het meisje mee naar het bureau, het mes werd ingeleverd. Later kwamen de ouders de twee jongeren ophalen. De leerkracht deed aangifte.

SNELKRAAK

Bij een juwelier aan de Dorpssttraat in Vught is vannacht een snelkraak gepleegd. Om-streeks 2.30 uur kreeg de politie de melding van de snelkraak en dat drie mannen in een donkerkleurige auto weg waren gereden, en ging meteen ter plekke. Het rolluik was omhoog en er was een vijftal ruiten ingeslagen. Uit de etalage zijn diverse sieraden weggenomen. . De politie heeft de zaak in onderzoek.

AUTO GESTOLEN

Aan de Componistenlaan in Sint Oedenrode is vannacht een VW Transporter bestelbus met het kenteken 74-VR-BN gestolen.

WINKELDIEFSTAL

In een winkel aan de Julianastraat in Schijndel zijn woensdagmiddag door drie onbekende mannen 16 inktcartridges gestolen.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 17-05-2002 '
Lees ook