Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 19-07-2002 Persberichten district Aa & Dommel

MANNEN AANGEHOUDEN BIJ VERKEERSGEWELD, Vught

Donderdagmiddag zijn een 23-jarige man uit Eindhoven en een 25-jarige man uit Oss aange-houden. Het tweetal reed over de A2 onder Vught, waarbij de man uit Oss zich aan het rijge-drag van de andere ergerde. Nadat het tweetal langs de weg was gestopt, pleegde de Osse-naar vernielingen aan de auto van de man uit Eindhoven. De Ossenaar deed aangifte van het inrijden op hem door de man uit Eindhoven. Het tweetal is aangehouden en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Sint Oedenrode

Donderdagmiddag is een 26-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden. De man meldde zich bij het politieloket in Sint Oedenrode, waar hij aangifte wilde doen. Terwijl hij aan het loket stond beledigde hij de daar werkzame politieman en schold hem uit. De man is aange-houden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

VEEL BEKEURINGEN, Vught

Donderdagmiddag is controle gehouden op het afslag verbod op de Haldersebaan - Box-telsweg in Vught. Hierbij zijn 26 bestuurders bekeurd, die afsloegen terwijl dat niet is toege-staan.

MOTORRIJDER RAAKT RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Donderdagavond zijn 9 bestuurders bekeurd bij een snelheidscontrole op de Rijksweg N65 onder Vught. Van een 52-jarige motorrijder is het rijbewijs ingevorderd omdat hij 53 km te hard reed. Hij werd bekeurd voor een snelheid van 133 km/u.

MAN AANGEHOUDEN VOOR OVERLAST, Boxtel

Donderdagavond is een 45-jarige man uit Gemonde aangehouden. De man was in een hore-cagelegenheid aan de Rechterstraat in Boxtel. Daar viel hij bezoekers lastig en bedreigde hen. De man, die onder invloed was, is aangehouden en ingesloten. Vrijdagmorgen is hij na verhoor heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

Afgelopen nacht is een 54-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Grobbend Kooiweg in Vught.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Schijndel

Vrijdagmorgen is en 42-jarige man uit Schijndel aangehouden. De man stopte bij de snel-heidscontrole die op de Boxtelseweg in Schijndel werd gehouden. Daar beledigde hij de controlerende politieman en schold hem uit. De man is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

WINKELDIEFSTAL, Sint Michielsgestel

Vrijdagmorgen is een 51-jarige vrouw uit Esch aangehouden. De vrouw werd in een winkel aan het Adrianusplein in Sint Michielsgestel betrapt toen ze voor ongeveer 25 euro levens-middelen wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 19-07-2002 '
Lees ook