Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 20-03-2003 Persbericht district Aa & Dommel

VERDACHTE DIEFSTAL AANGEHOUDEN, Sint-Michielsgestel

De politie heeft donderdagochtend een 26-jarige Bosschenaar in zijn woning aangehouden. De man wordt er verdacht spullen weggenomen te hebben uit een kantoor in een schoolgebouw aan de Beekvlietstraat in Sint-Michielsgestel. De verdachte was daar werkzaam als schoonmaker. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

TASJESROOF, Vught

Een 29-jarige inwoonster van Vught is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een tasjesroof. De Vughtse zat op een bankje in het Reeburg Park in haar woonplaats. Op een gegeven moment komt er een tot nog toe onbekende man naast haar zitten. Net wanneer ze wat in haar tas wil stoppen, ziet de onbekende man kans de tas weg te nemen. De man rent weg in de richting van het gemeentehuis. Het signalement van de man luidt: blanke man met een gebruind gezicht, slank postuur, ongeveer 1.90-1.95 meter lang. Hij is vermoedelijk tussen de 30-33 jaar en hij heeft kort donker bruin haar. Hij droeg die dag een blauw sportjack, een licht blauwe spijkerbroek en hij had een blauwe pet op. Tevens droeg hij een bruine zonnebril. Getuigen die de man gezien hebben, kunnen contact opnemen met de politie in Vught via 0900-8844 (lokaal tarief).

AUTOMOBILIST GEWOND, Boxtel

Een 19-jarige automobilist uit Liempde is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed over de Lagevoortseweg in Boxtel. Doordat hij met de wielen van zijn auto in de berm kwam, verloor hij de macht over het stuur en belandde hij aan de linkerzijde van de weg in de sloot. De man is met een pijnlijke nek een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. Na controle aldaar kon hij huiswaarts keren.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 20-03-2003 '
Lees ook