Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 21-07-2002 Persbericht district Aa & Dommel

RIJDEN ONDER INVLOED

Zaterdagavond heeft de politie op de Distelberg in Helvoirt een 47-jarige Pool betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal. Omdat de man geen identiteitspapieren kon tonen, is hij overgedragen aan de vreemdelingendienst. Op de Structuurweg in Schijndel is vannacht een man bekeurd die ook veel te veel had gedronken. Van de 25-jarige Belg werd zijn rijbewijs ingenomen, de auto werd op het bureau gestald. Vannacht is tenslotte een 40-jarige man uit Heeswijk-Dinther op de Steeg in Schijndel aangehouden wegens alcomobilisme. Ook beschikte de man niet over een rijbewijs.De man negeerde het stopteken en botste bijna tegen de politieauto. De man werd meegenomen naar het bureau, de auto ook. Die bleek overigens onverzekerd te zijn.

UITGAANSGEWELD

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in Boxtel op de Markt twee mannen wegens vechten aangehouden. Een van de twee, een 27-jarige man uit Geldermalsen, kreeg pepperspray in zijn gezicht omdat hij niet wilde stoppen met vechten. Ook de andere man, een 33-jarige Boxtelaar, is aangehouden en ingesloten. Er kwam ook nog een politiehond ter plaatse om de gemoederen te sussen. Ook zijn er enkele tikken met de wapenstok uitgedeeld.

MAN GESTOKEN

Vrijdagavond heeft de politie in een woning aan de Sint Willebrordstraat in Boxtel een 48-jarige man uit Boxtel aangehouden op verdenking van het met een mes verwonden van een 46-jarige huisgenoot. Ook een 43-jarige plaatsgenoot is aangehouden. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld. De aanleiding is onbekend.

VERKEERSCONTROLES

Vannacht heeft de politie op de N65 bij Vught een grote verkeerscontrole gehouden. Een 26-jarige bestuurder uit Den Bosch moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij 143 km/u reed, terwijl 80 is toegestaan. Ook moesten 64 automobilisten een blaastest doen. Op de Liempdseweg en de Bosscheweg in Boxtel moesten 85 automobilisten blazen, niemand had teveel gedronken.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 21-07-2002 '
Lees ook