Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 23-07-2002 Persbericht district Aa & Dommel

ONGEVAL LETSEL

Op de A2 bij Vught is maandagnamiddag een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto geweest. De personenauto, bestuurd door een 67-jarige man uit Geldrop, kwam in de berm terecht en daarna tegen de vangrail aan de andere kant van de rijbaan. Een 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Alphen aan den Rijn botste vervolgens tegen de auto. De 67-jarige echtgenote van de man raakte gewond. Zij is met een gebroken pols naar het ziekenhuis gebracht, de auto werd geheel vernield.

INBRAAK SUPERMARKT

In een supermarkt aan de Martkt in Sint Oedenrode is vannacht ingebroken. Na het vernielen van een ruit zijn er postzegels, strippenkaarten, telefoonkaarten en cadeaubonnen weggenomen. De waarde van de goederen is nog onbekend.

VERKEER

Op de Hoogstraat in Berlicum zijn vanochtend 28 automobilisten bekeurd voor te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid was 97 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Op de Vijverbosweg in Vught zijn maandagmiddag 29 bestuurders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Op de N65 bij Vught zijn maandagavond 16 automobilisten bekeurd, de hoogst gemeten snelheid was 147 km/u. Deze 21-jarige automobilist uit Standaardbuiten moest zijn rijbewijs inleveren.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 23-07-2002 '
Lees ook