Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 24-02-2003 Persberichten district Aa & Dommel

HUISELIJK GEWELD, Boxtel

Zondagavond is een 44-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 20-jarige echtgenote te hebben mishandeld. Door een buurman werd ingegrepen toen de man zijn vrouw met een stuk hout sloeg. De 44-jarige man is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, Helvoirt

Zondagavond is een 39-jarige man uit Helvoirt bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 6 uur. De controle was op de Jorisakkerstraat in Helvoirt.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Schijndel

Zondagavond is een 50-jarige man uit Schijndel aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 46-jarige plaatsgenoot in een horecagelegenheid aan de Oude Molenheide in Schijndel te hebben mishandeld. De reden van de mishandeling is nog niet bekend. Het slachtoffer liep verwondingen op in het gezicht. De 50 jarige man is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN, Boxtel

Zondagavond zag een politieman, die op weg was naar zijn werk, dat op de afslag Boxtel Noord van de A2 een vrouw en een man in de berm aan het vechten waren. De politieman stopte en maakte zich bekend. Hierop keerde de man zich tegen de politieman en bedreigde en beledigde hem. Samen met een collega, die eveneens op weg was naar zijn werk, kon de man worden aangehouden. De man en vrouw bleken ruzie te hebben gekregen, wat op de vechtpartij uitliep. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij maandagmorgen heengezonden.

PREVENTIECONTROLE, Sint Oedenrode

Op woensdag 19 februari 2003 tussen 19.30 en 21.30 uur heeft politieteam Boxtel in Sint-Oedenrode in het kader van "geen gelegenheid, geen dief" een preventiecontrole gehouden m.b.t. autodiefstal. De controle vond plaats op diverse locaties in Sint-Oedenrode. Er werd gekeken of de auto`s waren afgesloten en of er waardevolle voorwerpen zichtbaar in de auto`s aanwezig waren. In ruim de helft van het aantal gecontroleerde auto`s werden waardevolle voorwerpen aangetroffen. Het betrof hier voornamelijk autoradio`s, maar ook tassen, jassen, Cd`s en een mobiele telefoon. In Maart zal een vervolgcontrole plaatsvinden, om te kijken of er verbetering is opgetreden.

SNELHEIDSCONTROLE, Schijndel

Maandagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Europalaan in Schijndel. Op deze weg, waar 50 km/u gereden mag worden, werden 235 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 30 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 91 km/u.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 24-02-2003 '
Lees ook