Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 26-06-2002 Persbericht district Aa & Dommel

ZWAAR GEWONDE BIJ ONGEVAL

Op de Distelberg in Helvoirt is omstreeks het middaguur een ernstig ongeval gebeurd. Een auto van de Koninklijke Marechaussee was in botsing gekomen met een bestelauto met aanhanger. De bestuurder van het busje zat bekneld en werd door de brandweer bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. De beide marechaussees werden ook voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Ook de traumaheli kwam ter plaatse. De rijbaan bleef enige tijd gestremd.

INBRAAK DROGISTERIJ

In een drogisterij aan de Hertog Hendrikstraat in Sint Oedenrode is vannacht ingebroken. Er werd een ruit van de voordeur ingegooid. Uit de zaak verdween een kassalade met daarin honderden euro`s aan bankbiljetten.

BRAND

Vannacht is achter een huis aan de Rozenstraat in Schijndel een kunststoffen overkapping afgebrand. Er was niemand thuis, de brandweer bluste het vuur.

BROMFIETSER GEWOND

Vanochtend heeft op de Werststeeg in Berlicum een 16-jarige bromfietser zijn enkel gebro-ken nadat hij een linksafslaande naar Kaathoven gaande vrachtwagen links in plaats van rechts inhaalde. Hij is naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 26-06-2002 '
Lees ook