Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 27-05-2002 Persbericht district Aa & Dommel

Inbreker aangehouden

Aan de Vijverweg in Schijndel is maandagmorgen vroeg een 50-jarige Pool aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraken in ten minste twee, op het aldaar gevestigde campingterrein staande, caravans. Hij werd op heterdaad betrapt door een getuige en kon op het terrein door de beheerder worden aangehouden. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Autodiefstal

Vanaf De Hogert in Gemonde is zondagavond een grijze personenauto, merk Mitsubishi Pajero voorzien van het kenteken 02-BB-LK gestolen.

Inbraak

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Jan Tinbergenstraat in Sint Oedenrode. Met vermoedelijk een auto is de dubbele toegangsdeur geramd. Er is een computer met beeldscherm weggenomen. De schade aan de toegangsdeur wordt geschat op EUR 5000,00.

Bedreiging - verdachte aangehouden

Een 40-jarige bestuurster van een personenauto is zondagmiddag op het Kerkplein in haar woonplaats Sint Oedenrode met een mes bedreigd. De vrouw stond ongeveer 1 meter achter een andere personenauto. Toen zij zag dat de achteruitrijdlichten van die auto gingen branden gaf zij een claxonsignaal om de bestuurder te waarschuwen. Vrijwel onmiddellijk stapte de bestuurder, naar later bleek een 39-jarige inwoner van Uden, uit zijn auto. Hij pakte een groot mes en liep hiermee dreigend in haar richting. De vrouw raakte in paniek en is in achteruit weg gereden. Zij zag dat de Udenaar daarna weer in zijn auto stapte en wegreed. De verdachte is nog dezelfde avond in zijn woonplaats aangehouden. Het mes waarmee hij de bedreiging uitvoerde is in beslag genomen.

Politie zoekt getuigen

Het politieteam Schijndel is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat zaterdagmiddag omstreeks half twee heeft plaatsgevonden op de Ruwenbergstraat in Sint Michielsgestel. Daar werd een 69-jarige fietsster uit Sint Michielsgestel aangereden door een onbekende bromfietser. De vrouw kwam daardoor ten val. De bromfietser keek om en heeft de vrouw zien vallen. Hij gaf echter gas en reed door zonder zijn identiteit kenbaar te hebben gemaakt. Getuigen kunnen contact opnemen met het politieteam Schijndel via algemene politienummer 0900-8844 (lokaal tarief)

Autobrand

Vanmorgen is op de Hevoirtseweg in Vught een personenauto van het merk Audi 80, in brand geraakt. De brandweer heeft de brand geblust. Van opzet is geen sprake. Er is waarschijnlijk iets misgegaan bij het omschakelen van gas naar benzine.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 27-05-2002 '
Lees ook