Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 29-03-2003 Persberichten District Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL, Vught

Zaterdagmorgen is een 74-jarige inwoner uit Helvoirt bij een supermarkt aan het Moleneindplein in Vught betrapt op diefstal van levensmiddelen. De man rekende de spullen die hij in zijn winkelkar had gelegd wel af. Andere etenswaren stopte hij volgens zijn zeggen bewust in zijn jas om ze niet af te hoeven rekenen. Het ging om een bedrag van ruim EUR 8,=. Proces-verbaal is opgemaakt.

BALDADIGE VUGHTENAREN AANGEHOUDEN, Vught

Van vrijdag op zaterdag zijn op de Marktveldpassage in Vught, twee inwoners van 16- en 18 jaart oud uit die plaats aangehouden voor baldadigheid en dronkenschap. Agenten belast met jeugdtoezicht zagen het tweetal met volle kracht tegen etalageramen van winkels trappen. Bij hun aanhouding bleek dat de twee duidelijk teveel hadden gedronken. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

VROUW ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR, Sint-Oedenrode

Van vrijdag op zaterdag is een 40-jarige automobiliste uit Sint-Oedenrode op de Laan van Mariëndael in haar woonplaats aangehouden omdat zij sterk onder invloed achter het stuur zat. De vrouw rook sterk naar alcohol, had bloeddoorlopen ogen en sprak met dubbele tong. Zij weigerde een ademtest, waarop zij is aangehouden. De vrouw verzette zich daarbij hevig en probeerde de agenten te schoppen en te slaan. Zij is geboeid overgebracht naar het politiebureau. Proces-verbaal is opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

SNELHEIDSCONTROLES, Vught/Helvoirt

Vrijdagmiddag zijn bij snelheidscontroles op de N65 onder Vught en Helvoirt negenentwintig automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 121 km/h.

AUTOGORDELCONTROLE, Vught

Vrijdagavond zijn op de Kempenlandstraat, Helvoirtseweg en Wolfskamerweg in Vught controles gehouden op het dragen van de autogordel. Tegen vijftien mensen is proces-verbaal opgemaakt voor het niet dragen ervan.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 29-03-2003 '
Lees ook