Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-01-2003 Persbericht district Aa & Dommel

OVERVALLER DREIGT MET WAPEN, Vught

Een tot nog toe onbekende man heeft woensdagavond getracht een 55-jarige inwoonster van Vught nabij de pinautomaat aan het Moleneindplein in haar woonplaats te overvallen. Het slachtoffer stond omstreeks 20.30 uur op het Moleneindplein bij de pinautomaat toen de onbekende man opeens naast haar kwam staan. Hij riep dat hij geld wilde en richtte tegelijkertijd een vuurwapen op de Vughtse. Het slachtoffer zag kans haar belager van zich af te duwen. Direct daarop sloeg hij haar tegen haar borst en rende hard weg in de richting van het appartementencomplex aan het Moleneindplein. De man heeft geen geld buit kunnen maken. Het betrof een ongeveer 18 jarige blanke man, tussen de 1.75-1.80 meter groot. Hij was gekleed in een donkerblauwe jas en hij hield een donker blauwe das voor zijn gezicht. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (team Vught).

CHAUFFEUR LOOPT NEKKLACHTEN OP, Haaren

Een 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oldenzaal is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N65 ter hoogte van Haaren. De man reed met zijn vrachtwagen komende vanuit de richting Tilburg, gaande in de richting van `s-Hertogenbosch. Toen het zicht verminderde door sneeuw en het wegdek glad werd, remde de chauffeur af. De vrachtwagen schaarde en hij verloor de macht over het stuur. Hij kwam in de middenberm terecht en kon ternauwernood een boom ontwijken. Wel reed hij tegen een lichtmast aan. Hij kwam uiteindelijk op de andere rijbaan tot stilstand. De man is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

HUISELIJK GEWELD, Vught

De politie heeft donderdagochtend een 36-jarige Bosschenaar aangehouden in een woning in Vught. Zijn 33-jarige partner deed deze ochtend bij de politie aangifte van mishandeling en bedreiging door de Bosschenaar. De man is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 30-01-2003 '
Lees ook