Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 31-07-2002 Persbericht district Aa & Dommel

MET AUTO TEGEN LANTAARNPAAL

Dinsdagavond is een 35-jarige automobilist op de Van Voorst tot Voorststraat in zijn woonplaats Vught door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerspaal en een lantaarnpaal gebotst. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in `s-Hertogenbosch waar hij ter observatie is opgenomen. Hij heeft vermoedelijk een hersenschudding opgelopen.

BEDREIGING EN ONDER INVLOED

Een 40-jarige inwoner van Boxtel is dinsdagavond op het Stationsplein in zijn woonplaats zonder enige aanleiding bedreigd door een 33-jarige plaatsgenoot. De man zat met zijn vrouw op een bank en werd lastig gevallen door de verdachte. De verdachte gedroeg zich agressief en wilde de 40-jarige enkele keren een vuistslag toedienen. Die konden ontweken worden waarop de 40-jarige kans zag om zijn belager zelf enkele keren tegen de oren te slaan. De verdachte stapte toen weer in zijn auto en reed weg. Op weg naar de melding kwamen politiemensen de verdachte tegen. Hij was behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank en is aangehouden. Op het politiebureau bleek dat hij zoveel gedronken had dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij is later in de nacht weer in vrijheid gesteld.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR

Een 31-jarige automobilist uit Schijndel is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden vanwege het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De man reed over de Theerestraat in Sint Michielsgestel waar hij uit de bocht vloog en tegen een lantaarnpaal botste.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Boxtel 31-07-2002 '
Lees ook