Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 2-08-2002 Persbericht district Land vasn Cuijk

DRONKEN MAN INGESLOTEN

Donderdagmiddag is op de Berenkuil in Cuijk een 46-jarige man uit Sint Agatha aangehouden en ingesloten. De man had zich behoorlijk tegoed gedaan aan alcoholhoudende drank en had van een 76-jarige vrouw haar fiets afgepakt. Hij was daarop gaan rijden en botste tegen een bestelauto die daardoor schade opliep. Hij schold de vrouw vervolgens uit voor alles en nog wat. Uit angst vluchtte de vrouw een winkel binnen. De man ging achter haar aan en gooide in de winkel nog een stellage omver. De politie was inmiddels ter plaatse en kon de man met grote moeite inrekenen. Diezelfde middag kreeg de politie een melding van een mogelijke snelkraak in een zaak aan de Hoeve in Gassel. De gehele pui bleek er uit te liggen maar op het eerste gezicht bleken er geen goederen weg genomen te zijn. Aan de hand van de aangetroffen sporen maakte de politie op dat die grotendeels overeen kwamen met een bestelauto die eigendom is van de aangehouden 46-jarige verdachte en sluit daarom niet uit dat deze schade door hem is veroorzaakt. Een en ander wordt nog nader onderzocht.

KOFFERS VAN MOTORFIETS GESTOLEN

Van een aan de Smidstraat in Cuijk geparkeerd staande motorfiets zijn donderdagmiddag twee zijkoffers gestolen. De koffers die aan de motorfiets bevestigd waren zijn met geweld losgetrokken. In een van de koffers zat gereedschap en in de andere een GSM-toestel en een portemonnee met enkele tientallen euro`s.

INBRAAK IN WONING

Aan `t Bijltje in Cuijk is donderdag ingebroken in een flatwoning. De voordeur is opengebroken en men is er in ieder geval met een laptop, videocamera, portemonnee en een gouden ring vandoor gegaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 02-08-2002 '
Lees ook