Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 7-03-2003 Dagelijks persbericht district Land van Cuijk

POGING OPLICHTING, Oeffelt

Donderdagmiddag deed een 42-jarige man uit Oeffelt aangifte bij de politie van poging tot oplichting. Die middag stond er plotseling in de tuin van zijn woning een 36-jarige man die de 42-jarige bewoner om geld vroeg. De man vertelde verschillende onsamenhangende verhalen waarmee hij de bewoner geld afhandig wilde maken. De bewoner ging niet in op het verzoek van de man om geld, waarna hij uiteindelijk zonder geld weer vertrok. De inmiddels gewaarschuwde politie kon de 36-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) op de Robijnlaan in Cuijk aanhouden waar hij zojuist hetzelfde probeerde bij twee andere mogelijke slachtoffers. De man is aangehouden en in verzekering gesteld.

VERKEERSONGEVAL, Cuijk

Vrijdagmorgen omstreeks 05.30u is bij een verkeersongeval op de Hapsebaan in Cuijk een 31-jarige automobilist uit Cuijk licht gewond geraakt. De man reed in dichte mist op de Hapsebaan komende uit de richting Cuijk toen er ter hoogte van de Heerstraat een vrachtwagencombinatie dwars over de weg stond. De automobilist kon niet tijdig meer stoppen en reed tegen de aanhangwagen aan. Een 57-jarige automobilist uit Cuijk die achter de man reed kon ook niet meer stoppen en botste tegen de voorste auto. De 31-jarige man werd met een hoofdwond en mogelijk een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De 57-jarige man en de 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit Cuijk raakten niet gewond.

RIJDEN ONDER INVLOED, Cuijk

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Beversestraat in Cuijk een 51-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod van twee uur en een boete van 190 Euro.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Cuijk

Donderdagmiddag is in een winkel aan de Molenstraat in Cuijk een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. Personeel zag dat de man artikelen onder zijn jas stopte en vervolgens de winkel wilde verlaten zonder voor deze artikelen te betalen. De man bleek twee flesjes bier en vijf doosjes sigaren onder zijn jas te hebben gestopt. De man is overgebracht naar het politiebureau in Cuijk.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 07-03-2003 '
Lees ook