Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 8-05-2002 Persbericht district Land van Cuijk

SOFTDRUGS IN BESLAG GENOMEN

Dinsdagavond is bij een verkeerscontrole op de Gemertseweg in Oploo een bestelauto ge-controleerd die werd bestuurd door een 36-jaruge inwoner van Boxmeer. De agent die de controle uitvoerde rook een sterke henneplucht en zag in de laadruimte van de auto een 12-tal gevulde vuilniszakken liggen. De zakken bleken gevuld met waarschijnlijk pas geoogste hennepplanten. De auto en de zakken met hennep zijn in beslag genomen. De bestuurder is aangehouden en in verzekering gesteld.

VERVALSTE IDENTITEITSKAART

Dinsdagavond is bij een controle in Haps een vermoedelijk 24 jaar oude Somalische vrouw aangehouden. De vrouw had een identiteitsbewijs bij dat vermoedelijk vals of vervalst is. Onderzoek door de technische recherche wees uit dat de op het identiteitsbewijs aangebracht foto niet de foto was van de aangehouden vrouw. Zij is voor nader onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld.

AUTO OVER DE KOP

Woensdagmiddag vond er op de kruising van de Beerseweg met de Achterdijk in Mill een aanrijding plaats tussen twee personenautos. Een 24-jarige automobiliste uit Overasselt reed over de Beerseweg en werd toen zij de krui-sing opreed aangereden door een 23-jarige automobilist uit Mill. De vrouw sloeg met haar auto over kop maar kon zelfstandig uit haar uit auto klimmen. Zij raakte licht gewond. De autobestuurder uit Mill bleef ongedeerd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 08-05-2002 '
Lees ook