Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 12-03-2003 Persberichten District Land van Cuijk

VERDACHTE AANGEHOUDEN, Boxmeer

De politie heeft dinsdagochtend een 36-jarige inwoner van de gemeente Boxmeer aangehouden. De man wordt ervan verdacht begin 2003 ontuchtige handelingen gepleegd te hebben bij een 31-jarige cliënte van de Bronlaak in Sint Anthonis. De verdachte is geen medewerker en geen cliënt van de instelling. De politie heeft de zaak in onderzoek.

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN, Boxmeer

Dinsdagmorgen is een 45-jarige inwoner uit Boxmeer aangehouden voor bedreiging van zijn 43-jarige ex-vriendin in Boxmeer. De man en de vrouw hebben reeds enige tijd relationele problemen, maar wonen nog wel in dezelfde woning. De man dreigt de vrouw regelmatig in elkaar te zullen slaan. Hij is aangehouden en ingesloten.

VERDACHTE BEDREIGING AGENT VERHOORD, Cuijk

Woensdagmorgen heeft de politie een 17-jarige inwoner uit Mill op het bureau in Cuijk ontboden als verdacht van telefonische bedreiging van een jeugdagent van het district Land van Cuijk. De voicemail van de diensttelefoon van de jeugdagent werd medio februari ingesproken. Hij werd daarin bedreigd met de dood. Na onderzoek is de politie achter de identiteit van de verdachte gekomen. In zijn verhoor vanmorgen bekende de verdachte zijn daad. Proces-verbaal is opgemaakt.

AGRESSIEF RIJGEDRAG, Velp NB

Surveillerende agenten waren vanmorgen tijdens een roodlichtcontrole op de Bosschebaan in Velp NB getuige van zeer agressief en gevaarlijk verkeersgedrag. De bestuurder van een Jeep haalde via het voorsorteervak voor linksaf drie voor het rode licht wachtende auto`s in en reed door het rode licht rechtdoor. De agenten wisten hem onder Reek langs de kant te zetten. Hij is bekeurd voor zijn gevaarlijke rijgedrag.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 12-03-2003 '
Lees ook