Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 12-06-2002 Persbericht district Land van Cuijk

CUIJKENAAR BEKENT INBRAKEN EN DIEFSTALLEN

Een 36-jarige man uit Cuijk heeft bekend dat hij de afgelopen maanden diverse inbraken en diefstallen in Cuijk heeft gepleegd. De man meldde zich vorige week op het bureau in Cuijk. Hij bekende 3 diefstallen uit woningen waar gsm`s en een laptop zijn buitgemaakt. Ook stal hij een gsm uit een bedrijf. Verder bekende hij 3 fietsendiefstallen, 6 auto-inbraken, 1 dief-stal van een schrikdraadapparaat en 1 diefstal van wieldoppen. Ook heelde hij een gestolen bromfiets. De man is inmiddels aan de officier van justitie in Den Bosch voorgeleid en blijft ingesloten.

PORTEMONNEE GESTOLEN

Vandaag heeft een 85-jarige Cuijkse aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De bejaarde vrouw werd vanochtend bij de Rabo-bank aan de Smidstraat in Cuijk door een meisje aangesproken die - in gebrekkig Nederlands - de weg vroeg. Hierbij legde zij een kaart over het stuur van de driewieler van de vrouw. Toen het slachtoffer later in een super-markt wilde betalen, bleek de portemonnee uit het mandje weg te zijn. Op 24 april gebeurde er iets identieks bij een bejaarde vrouw op de Stationsstraat.

INBRAAK GEMEENTEHUIS

Vannacht is er ingebroken in de noodbouw van het gemeentehuis aan het Hofplein in Grave. Er was een raam ingeslagen, daarna heeft men geprobeerd om enkele pc`s weg te nemen, wat niet is gelukt. Vanwege de regen liepen de pc`s wel veel schade op.

VERKEER

Op de Beerseweg in Cuijk heeft de politie dinsdagavond 3 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden. Verder zijn vannacht in Overloon, Oeffelt en Sint Anthonis in totaal 7 automo-bilisten op alcoholgebruik gecontroleerd, een van hen had te veel gedronken.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 12-06-2002 '
Lees ook