Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 18-06-2002 Persbericht district Land van Cuijk

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, Cuijk

Maandagmiddag werd gemeld dat op de Raamweg in Cuijk een auto over de kop was gesla-gen. Ter plaatse bleek een 38-jarige man uit Schotland met zijn auto uit de bocht te zijn ge-vlogen en in de sloot te zijn beland. Na controle bleek dat de man te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. De man werd hiervoor bekeurd en kreeg een rijverbod van 4 uur.

RIJBEWIJS KWIJT NA DRANKMISBRUIK, Grave

In de nacht van maandag op dinsdag is een 42-jarige vrouw uit Mill bekeurd. De vrouw reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. Ze kreeg een rijverbod van 7 uur en haar rij-bewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Stoofweg in Grave.

DRIE VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR SMOKKELEN DRUGS (Grave)

Dinsdagmorgen zijn drie bezoekers van de penitentiaire inrichting aan de Muntlaan in Grave aangehouden nadat zij geprobeerd hadden voor een familielid drugs naar binnen te smokke-len. Het betrof een 23-jarige man, een 33-en een 57-jarige vrouw, allen afkomstig uit Den Haag. Het drietal wilde op bezoek gaan in de penitentiaire inrichting. Bewaarders doorzoch-ten de spullen die het drietal bij zich had. In kledingsstukken bleken kleine hoeveelheden hard- en softdrugs te zijn verborgen. De Hagenezen zijn aangehouden en ingesloten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 18-06-2002 '
Lees ook