Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 22-02-2003 Persbericht district Land van Cuijk

ONGEVAL MET LETSEL, BESTUURDER GEDRONKEN, Velp

Een 82-jarige inwoonster is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Generaal de Bonsweg in Velp. Het slachtoffer reed met haar brommobiel in de richting van Mill. Vanuit Mill kwam een 34-jarige automobilist uit Herpen. In de bocht botsten zij op elkaar. Na onderzoek bleek dat de 34-jarige automobilist te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en een proces-verbaal. Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

RIJDEN ONER INVLOED, Grave

Een 24-jarige automobilist uit Grave is in de nacht van vrijdag op zaterdag betrapt op het rijden onder invloed op de Essinklaan in zijn woonplaats. Na controle bleek dat hij tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en kon met een proces-verbaal huiswaarts keren.

ILLEGAAL VREEMDELING Sint Anthonis

Een 23-jarige man met de Turkse nationaliteit is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden aan het Zandseveldpad in Sint-Anthonis. De politie hield de man staande omdat hij een geopend flesje bier bij zich had. Omdat de man alleen Turks sprak en daardoor zijn identiteit niet kon worden vastgesteld, werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau werd duidelijk dat de man ongewenst vreemdeling is. Hij is ingesloten en overgedragen aan de vreemdelingendienst.

WILDPLASSER AANGEHOUDEN, Boxmeer

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 29-jarige inwoner aangehouden op de Gerard Doustraat in Boxmeer. Een agent zag de man op de Spoorstraat plassen tegen de gevel van een woning en hield hem staande. Toen de agent hem een bekeuring wilde geven, rende de verdachte er van door. In de Gerard Doustraat kon hij worden aangehouden. Hij is later die nacht heengezonden met een proces-verbaal voor wildplassen en openbaar dronkenschap.

DIEFSTAL AUTO, Cuijk

Vanaf de Parallelweg in Cuijk hebben onbekenden zaterdagmiddag een grijze Ford Tourneo weggenomen. De auto was voorzien van het kenteken PR-HT-88.

VERKEERSCONTROLE, Katwijk

De politie heeft zaterdag nabij de Vrije Markt in Katwijk een verkeerscontrole gehouden. Op de Korte Ooijen en de Lange Ooijen kregen in totaal twaalf bestuurders een bekeuring omdat ze hun voertuig stopte terwijl een stopverbod van kracht was. Op de Lange Linden kregen twintig automobilisten een boete omdat ze hun gordel niet droegen. Verder werd bekeurd voor gladde banden (eenmaal) en voor verlopen APK (eenmaal). Eén bestuurder had zijn rijbewijs niet bij zich. Ook hij kreeg een bekeuring.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 23-02-2003 '
Lees ook