Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 24-05-2002 Persbericht district Land van Cuijk

GEWONDEN BIJ VERKEERSONGEVAL

Donderdagmiddag zijn bij een verkeersongeval op kruising van de Stelberg met de Bus-kensweg in Sambeek twee gewonden gevallen. Het tweetal, een 20-jarige man uit Nijmegen en een 17-jarige man uit Nieuw Bergen, zat op een bromfiets die op genoemde kruising te-gen een 59-jarige automobilist uit Sambeek botste. Beiden zijn met onbekend letsel overge-bracht naar het ziekenhuis. De automobilist is als verdachte gehoord.

STRIJKIJZER GESMOLTEN

Donderdagavond werd brandalarm gegeven voor een woning aan t Bijltje in Cuijk. Onder-zoek wees uit dat er niemand thuis was. De brandweer heeft een ruitje ingeslagen om toe-gang tot de woning te krijgen waarna bleek dat de bewoner aan strijkijzer aan had laan staan met het gevolg dat het apparaat begon te smelten. De woning liep verder heen schade op.

MET AUTO IN DE SLOOT

Een 42-jarige vrouw uit Boxmeer is donderdagavond om onbekende reden met haar auto van de Rijksweg A73 onder Haps van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen. De vrouw klaagde over pijn in de rug en had een hoofdwond Ambulancepersoneel heeft zich over haar ontfermd.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 24-05-2002 '
Lees ook