Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 25-07-2002 Persbericht Land van Cuijk

RIJBEWIJS SNELHEIDSOVERTREDER INGEVORDERD (Sint Anthonis)

Van woensdag op donderdag is het rijbewijs van een 26-jarige inwoner uit Nieuw Bergen ingevorderd na een grove snelheidsovertreding op de Provincialeweg in Sint Anthonis. De man reed na correctie 143 km/h, terwijl slechts 80 km/h was toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

ONDER INVLOED OP EEN LANDBOUWVOERTUIG (Mill)

Van woensdag op donderdag is een 28-jarige Udenaar op de Karstraat in Mill betrapt op het rijden onder invloed van alcohol op een landbouwvoertuig. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

SNELHEIDSCONTROLE MET LASERGUN (Landhorst)

Woensdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole met de lasergun op de Grote Baan in Land-horst tien automobilisten bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 125 km/h.

DIVERSE INBRAAKPOGINGEN IN WINKELCENTRUM (Cuijk)

Van woensdag op donderdag is geprobeerd in te breken in een viertal winkels aan het win-kelcentrum De Maasburgaan de gelijknamige straat in Cuijk. Bij een modezaak is de po-ging gelukt en is er een onbekend geldbedrag weggenomen. Vozer bekend is het bij drie andere zaken bij een poging gebleven. De aangiftes van deze winkeliers moeten nog worden opgenomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 25-07-2002 '
Lees ook