Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 28-01-2003 Persbericht district Land van Cuijk

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELINGEN, Boxmeer

Van maandag op dinsdag is een 42-jarige man uit Grave op de Loerangelsestraat in Boxmeer aangehouden voor vernieling van een paar buitenlampen bij het ziekenhuis. De man bleek ook in het ziekenhuis o.a. een rolstoel en een telefoon te hebben omgegooid. De gewaarschuwde politie hield de man terplaatse aan en nam hem voor verhoor mee naar het bureau. Hij bleek in de war te zijn en onder behandeling van een psychiater te staan. De man kon na advies van de GGZ naar huis.

RAMKRAAK BIJ JUWELIER, Cuijk

Van maandag op dinsdag is een ramkraak gepleegd bij een juwelierszaak aan de Molenstraat in Cuijk. De daders hebben met een auto de pui van de winkel geramd en wisten zo binnen te komen. Het is nog niet bekend wat er weggenomen is. Een ingesteld buurtonderzoek heeft tot op heden nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

ZAKKENROLLER GAAT ER VANDOOR, Boxmeer

Dinsdagmorgen is van een 41-jarige vrouw uit Ledenacker in een supermarkt aan d`n Entrepot in Boxmeer een portemonnee uit haar zak gerold. Een getuige zag e.e.a. gebeuren en waarschuwde de vrouw. Een medewerker rende achter de dader aan. Laatstgenoemde wist echter in een auto te ontkomen. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 28-01-2003 '
Lees ook