Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 30-01-2003 Persbericht Land van Cuijk

DRONKEN BESTUURDER RAMT LANTAARNPAAL, Cuijk

De politie heeft woensdagavond een 67-jarige inwoner van Groesbeek aangehouden op de Raamweg in Cuijk. De man was even daarvoor op de Raamweg uit de bocht gevlogen en had daarbij een lantaarnpaal geramd. Hij reed door, maar moest zijn auto verderop stilzetten omdat zijn band kapot was. Een getuige had inmiddels de politie gebeld en die kon de man aanhouden. Na controle bleek de man driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zeven uur. Hij kon later die avond met een proces-verbaal huiswaarts keren.

SNELHEIDSDUIVEL RAAKT RIJBEWIJS KWIJT, Beers

Een 27-jarige automobilist uit Cuijk is woensdagavond zijn rijbewijs kwijt geraakt. Bij een snelheidscontrole op de Provincialeweg in Beers bleek hij 139km/h te rijden. Dit terwijl 80 km/h daar is toegestaan. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

HUISELIJK GEWELD, Linden

De politie heeft donderdagochtend een 39-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden op een camping aan de Hardweg in Linden. Hij zou die ochtend zijn 38-jarige vrouw mishandeld hebben. Het echtpaar verbleef op de camping. Er zouden al eerder escalaties geweest zijn binnen de relatie. De vrouw deed aangifte. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

DIEFSTAL AUTO, Sint Hubert

Onbekenden namen vannacht vanaf de Korenbloemstraat in Sint Hubert een rode bedrijfsbus van het merk Mercedes, type 110, weg. De bus was voorzien van het kenteken 12-VB-BN.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 30-01-2003 '
Lees ook