Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijck 31-05-2002 Persbericht DISTRICT LAND VAN CUIJK

GEWONDE BIJ AANRIJDING

Donderdagmiddag is bij een aanrijding op de Spoorstraat in Vierlingsbeek een 26-jarige autobestuurster uit Overloon gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen de auto van de vrouw in een bocht de trottoirband raakte. Vervolgens begon het voertuig te slingeren, botste tegen een lantaarnpaal en en kwam ondersteboven tot stilstand. Het slachtoffer moest door de brandweer bevrijd worden. Zij kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Haar auto raakte total-loss.

ONDER INVLOED

Op de Volkelseweg in Mill werd afgelopen nacht een 39-jarige autobestuurder uit Mill aan-gehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 190 euro. Datzelfde gold voor een 62-jarige man uit Mill die in dezelfde nacht op de Molenstraat in Wanroij op teveel alcoholgebruik werd betrapt.

MAN POOGT ZICHZELF IN BRAND TE STEKEN

De politie heeft vanmorgen in een woning aan de Irenestraat in Mill een echtpaar aangehou-den. In het kader van de Vreemdelingenwet assisteerde de politie de deurwaarder in verband met de ontruiming van de woning. Een van de agenten zag plotseling dat de 40-jarige man zich buiten overgoot met een vloeistof en aanstalte maakte zichzelf in brand te steken. De agent kon de situatie redden door de man vast te pakken. Later bleek de stof zonnebloemolie te zijn. De kinderen van het echtpaar waren op dat moment op school. Na aanhouding is het uitgeprocedeerde gezin bij vrienden in Mill ondergebracht

VROUW MISHANDELD

Een 22-jarige vrouw uit Cuijk deed aangifte van mishandeling. Op de Jan van Cuijkstraat in Cuijk werd de vrouw vanmorgen door een ex-vriend van de fiets geduwd en in haar gezicht geslagen. Ook kneep de man bij het slachtoffer de keel dicht. Een onbekend gebleven man sommeerde de verdachte de vrouw los te laten. Dat deed hij en vervolgens is de ex-vriend weggereden. De onbekende heeft zich nog even om het slachtoffer bekommerd en is daarna weggefietst in de richting van Padbroek. Omdat de man getuige is geweest van het voorval, verzoekt de politie de ongeveer 40-jarige fietser contact op te nemen met haar.

SYSTEEMKAST WEG EN WEER TERUG

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een winkel aan de De Kloostertuin in Boxmeer. Na het vernielen van een deur hebben de daders een systeemkast van een compu-ter weggenomen. Deze werd later buiten aangetroffen. De schade is nog niet bekend.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Cuijk 31-05-2002 '
Lees ook