Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 02-02-2000

Persbericht district De Leijgraaf/

AANHOUDING NA GRAFFITY
De politie heeft dinsdagavond een 13 jarige jongen uit Veghel aangehouden op verdenking van bekladding van een muur in de Kalverstraat in Veghel. Een winkelier betrapte de jongen op heterdaad en waarschuwde de politie. De verdachte heeft inmiddels toegegeven de muur beklad te hebben. Hij is verhoord en naar bureau Halt doorverwezen.
Bij de politie is bekend dat in het centrum van Veghel diverse panden beklad zijn. Er komen echter weinig aangiftes bij de politie binnen. Inmiddels zijn diverse eigenaren van bekladde panden benaderd met het verzoek alsnog aangifte te doen. De politie hoopt met deze werkwijze meer grip op de zaak te krijgen.

DIEFSTAL MET BEDREIGING
Een inwoner van Veghel is dinsdagavond rond 23.30 uur onder bedreiging met geweld beroofd van zijn portemonnee en GSM. Het slachtoffer parkeerde zijn auto op de Fazantendonk in Veghel. Terwijl hij zijn auto afsloot werd hij door twee onbekende mannen vastgepakt en bedreigd. Een van hen pakte vervolgens zijn portemonnee en GSM af waarna ze er vandoor gingen. Een van de mannen droeg een blauw jack met witte strepen. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via tel; 0413 - 2232223

AANHOUDING
De politie heeft dinsdag een 22 jarige inwoner van Arnhem aangehouden in een instelling in in Zeeland. Toen de man zich zaterdag na verlof meldde trof deze instantie 125 zakjes hash aan bij de man. De verdovende middelen zijn inbeslaggenomen. De verdachte is inmiddels overgeplaatst naar een huis van bewaring. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord De Leijgraaf '
Lees ook