Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 14-02-2000

Persbericht district De Leijgraaf/

INBRAAK NIET GELUKT
Tussen zaterdagmiddag en zondagmiddag heeft een onbekende geprobeerd in te breken in een woning aan de Rootstraat in Zeeland. De inbreker klom over een tuinpoort en probeerde daarna de achterdeur te vernielen. Hij is niet binnen geweest.

ONTEVREDEN OVER INHALEN
De politie heeft zondagavond op de Germenzeel in Uden een 33-jarige man uit Uden aangehouden. De verdachte had even tevoren op de Leeuwstraat in Volkel een 22-jarige automobilist uit Heeswijk-Dinther mishandeld. De Udenaar was ontevreden geworden over een niet gelukte inhaalmanoeuvre tussen Boekel en Volkel en sloeg daarom de man uit Heeswijk-Dinther enkele malen in zijn gezicht. Na verhoor en bekentenis werd hij weer in vrijheid gesteld.

KIND GEWOND BIJ AANRIJDING
Een 9-jarige meisje uit Veghel is maandagmorgen bij een aanrijding op de kruising Tijmveld ? Muurveld in Veghel gewond geraakt. Het meisje verleende met haar fiets op de kruising geen voorrang aan een 35-jarige autobestuurster uit die plaats. Het kind is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

BANDEN LEK
Vanmorgen werd ontdekt dat op de Bazuinlaan in Uden van twee geparkeerde auto?s in totaal vier banden vernield. Aan de rechterzijde van de auto?s werden voor- en achterband met een mes lek gestoken.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord De Leijgraaf '
Lees ook