Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 3-06-2002 Persbericht district Den Bosch

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, `s-Hertogenbosch

Zondagmiddag is een 16-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch aangehouden. In het zwembad aan de Victorialaan misdroeg de jongen zich. Toen hij hierover werd aangesproken door een badmeester bedreigde hij deze. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

JONGENS AANGEHOUDEN IN WONING, `s-Hertogenbosch

Zondagmiddag zijn twee jongens, 14 en 16 jaar uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Het tweetal werd door een buurtbewoner betrapt toen ze een woning aan de Derde Morgendreef in `s-Hertogenbosch openbraken en binnen gingen. De buurtbewoner wist de jongens aan te houden en over te dragen aan de politie. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

DRONKEN MAN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Zondagavond is een 34-jarige man uit Polen aangehouden. De man, die dronken was, ver-oorzaakte overlast op de Boschdijkstraat in `s-Hertogenbosch. Hij urineerde tegen auto`s en viel door een ruit van een bedrijf. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, `s-Hertogenbosch

Zondagavond is een 29-jarige bromfietser uit `s-Hertogenbosch bekeurd. De man reed terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van 75. De con-trole vond plaats op de Röntgenstraat in `s-Hertogenbosch.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van zondag op maandag zijn twee mannen bekeurd omdat ze auto reden terwijl ze te veel gedronken hadden. Een 24-jarige man werd op de Buurtschappenlaan in `s-Hertogenbosch gecontroleerd. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur. De andere, een 61-jarige man uit Heusden, kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Deze controle vond op de Wolput in Vlijmen plaats.

AUTO TE WATER EN TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

In de nacht van zondag op maandag, rond 00.45 uur werd gemeld dat op de Maastrichtseweg in `s-Hertogenbosch een auto in een brede sloot was gereden. De bestuurder bleek bekneld te zitten. Door de brandweer werd de man, 25-jaar uit `s-Hertogenbosch, uit de auto bevrijd. Hij raakte bij het ongeval niet gewond. Wel bleek bij controle dat de man te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

MAN AANGEHOUDEN, Haarsteeg

Naar aanleiding van de voetbalwedstrijd tussen de voetbalvereniging Haarsteeg en CHC uit `s-Hertogenbosch op 25 april, waarbij een vechtpartij ontstond op het veld waarbij een vijftal spelers gewond raakten is een van de spelers van CHC, en 32-jarige man uit `s-Hertogen-bosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht verschillende spelers te hebben geschopt en geslagen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 03-06-2002 '
Lees ook