Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 4-06-2002 Persbericht district Den Bosch

RIJBEWIJS EN AUTO KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Een 61-jarige man uit `s-Hertogenbosch is maandagmiddag bekeurd. De man reed 111 km/u over de Zandzuigerstraat in `s-Hertogenbosch. Naast de bekeuring die de man kreeg werd zijn rijbewijs ingevorderd en zijn auto inbeslaggenomen.

OVERSPANNEN MAN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een 30-jarige overspannen man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man had eerder op de avond in `s-Hertogenbosch zijn ex-echtgenote mishandeld. Na de mis-handeling verschanste de man zich op de Hedelse brug (brug over de Maas) en dreigde naar beneden te springen. Door tussenkomst van politieonderhandelaars van de politieregio Gel-derland Zuid en Brabant Noord kon de man worden aangehouden. De man is overgebracht naar een ziekenhuis. Door de actie is de brug enige uren afgesloten geweest.

VECHTPARTIJ IN POLITIEBUREAU, `s-Hertogenbosch

Maandagavond zijn in het politiebureau aan de Vogelstraat in `s-Hertogenbosch drie mannen, 31, 25 en 19-jaar uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De mannen bleken op het Wielsem ruzie te hebben gekregen waarbij over en weer klappen waren gevallen. Toen een van de partijen naar het politiebureau ging, gingen ook de andere twee mannen mee naar binnen. In de hal van het politiebureau ging de ruzie tussen het drietal verder, waarbij weer over en weer werd geslagen. Het drietal is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een 20-jarige Bosschenaar aangehouden. De Man had in een woning aan de Arnoud van Gelderstraat in `s-Hertogenbosch ruzie gekregen met zijn 19-jarige vriendin. Daarbij richtte hij in de woning vernielingen aan. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een 21-jarige vrouw uit Gameren gewond geraakt bij een ongeval. Een busje bestuurd door een 40-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel reed over de Pettelaarseweg in de richting van het provinciehuis. Juist op het moment dat het busje over de weg reed, wilde de 21-jarige vrouw te voet de rijbaan oversteken. Ze liep tegen de zijkant van het bus-je. Naar de oorzaak van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld. De vrouw uit Gameren is met heupletsel overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 04-06-2002 '
Lees ook