Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 5-03-2003 Persberichten district Den Bosch

GEWOND BIJ VERKEERSONGEVAL, Vlijmen

Dinsdagmiddag heeft een 62-jarige vrouw uit Nieuwkuijk haar heup gebroken bij een verkeersongeval met een bestelauto die werd bestuurd door een 28-jarige man uit Sliedrecht. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw reed met haar fiets over de Vliedbergweg in Vlijmen, komende uit de richting van de Vaartweg. De automobilist kwam vanaf de op-/afrit van een pand de weg oprijden en zag de vrouw over het hoofd.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Den Bosch

Een 55-jarige Helmonder reed dinsdagavond met een borreltje te veel op met zijn auto over de Hekellaan in `s-Hertogenbosch. Hij kreeg een geldboete van 190 euro.

Een 48-jarige Bosschenaar reed dinsdagavond met een behoorlijke slok op in een niet APK gekeurde en onverzekerde auto over de Hekellaan in `s-Hertogenbosch . De man, die volgens de Rijksdienst voor het Wegverkeer ook geen rijbewijs heeft is aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen.

Een 27-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch moest afgelopen nacht haar rijbewijs inleveren. De vrouw bleek bij controle op de Hekellaan wel erg diep in het glaasje te hebben gekeken. Zij kreeg nog dezelfde nacht een oproep om op 26 juni voor de rechter te verschijnen.

Tegen een 24-jarige Bosschenaar is proces-verbaal opgemaakt. Hij reed onder invloed in zijn auto de Hekellaan in `s-Hertogenbosch. Hij kreeg ook nog een rijverbod voor de duur van 5 uren.

BRAND IN FLATWONING, Den Bosch

In de nacht van dinsdag op woensdag ontstond er brand in een flatwoning aan de Gervenstraat in `s-Hertogenbosch. Portiers van het tegenover de flat gelegen ziekenhuis zagen de brand en sloegen alarm. De politie heeft een aantal flatwoningen, bewoond door bejaarde en hoogbejaarde mensen, uit voorzorg ontruimd. In de flatwoning waar brand was ontstaan woonde een 84-jarige vrouw die ongedeerd is gebleven. Zij is zelf wakker geworden en heeft geprobeerd het vuur de doven. Toen dat niet lukte heeft zij de flatwoning kunnen verlaten. De brandweer had het vuur snel onder controle. De bewoonster heeft al lange tijd de gewoonte om voor het slapen gaan een waxinelichtje onder een Heilig Hartbeeldje aan te steken. Vermoedelijk is dat afgelopen nacht niet goed gegaan en is er brand ontstaan. Na afloop kon iedereen weer terug naar hun eigen woning. De 84-jarige vrouw is opgevangen door familieleden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 05-03-2003 '
Lees ook