Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 6-03-2003 Persbericht district Den Bosch

VROUW VAN TAS BEROOFD, Den Bosch

Woensdagavond laat is een 67-jarige Bossche in de Beukenstraat van haar tas beroofd. De vrouw liep omstreeks 22.30 uur door de straat toen een voorbijkomende jongeman haar vastpakte en met enig geweld de handtas afpakte. De jongen rende weg richting het parkje.

WINKELDIEF BETRAPT, Den Bosch

In een drogisterij aan de Pensmarkt is woensdagnamiddag een 30-jarige man betrapt op het stelen van twee flessen parfum. DE man stopte de flesjes van bijna 50 euro per stuk in een geprepareerde tas, waarop hij door beveiligingspersoneel werd aangehouden. Op het bureau bleek dat de Georgiër illegaal in Nederland verbleef. Hierop is hij ingesloten.

LUCHTDRUKPISTOOL, Den Bosch

De politie trof vannacht bij een 16-jarige bromfietser die over de Rompertsebaan reed, een luchtdrukpistool in zijn buddyseat aan. De jongen is aangehouden, hij deed afstand van het alarmpistool.

INBRAAK, Den Bosch

Van een winkel aan de Molenstraat is vannacht een glazen toegangsdeur vernield. Een getuige zag het gebeuren, liep naar buiten maar werd door een man die de winkel uitkwam met een ijzeren staaf bedreigd. Uit de winkel verdween een schaakbord. Uit een kantoorpand aan de Tesselschadestraat heeft men vannacht twee geldkistjes opengebroken. In een supermarkt aan de Pastoor van Thiellaan te Rosmalen is vannacht een deur en schuifpui vernield, er is een hoeveelheid telefoonkaarten weggenomen.

. VERKEERSCONTROLE, Den Bosch/Heusden

In de binnenstad en op de Koningsweg heeft de politie vanmiddag 72 mensen bekeurd voor diverse overtredingen. 49 mensen kregen een bekeuring voor rijden zonder gordel, 19 voor rijden door rood. Bij een snelheidscontrole op de provinciale weg bij Heusden is vanmiddag van een 28-jarige Bosschenaar het rijbewijs ingenomen omdat hij met 135 km/u over de weg reed, terwijl 80 is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 06-03-2003 '
Lees ook