Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 8-05-2002 Persbericht district Den Bosch

GESTOLEN BROMMER

Dinsdagavond heeft de politie op het Wielsem in Den Bosch een 17-jarige Bosschenaar aan-gehouden omdat hij op een gestolen brommer reed. De surveillance zag de jongen met hoge snelheid op de Orthenseweg door het rode licht rijden.Toen de jongen de politie zag aanko-men rende hij weg, maar hij kon na een sprint worden aangehouden. Ook de brommer, die 110 km/u kon halen, is in beslag genomen. Hij is waarschijnlijk gestolen.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vannacht heeft de politie een 24-jarige man uit Den Bosch aangehouden omdat hij zwaar onder invloed in de auto reed, de bierflesje lagen om hem heen. Ook zijn twee passagiers waren dronken. De man kreeg een rijverbod en een dagvaarding uitgereikt. Ook zijn rijbe-wijs is ingenomen.

DRANK GESTOLEN

Uit de opslagruimte van een cafetaria aan de Lingestraat in Den Bosch is vannacht een hoe-veelheid drank gestolen. Het gaat om trays met blikjes bier, breezers en frisdrank.

MOTORMAAIER WEG

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Graafsebaan in Rosmalen is vannacht een motormaaier weggenomen. Het gaat om een groene Sabo grasmaaier met een waarde van 1500,-.

BUSJE WEG

Vanaf het terrein van het Sportiom aan de Victorialaan in Den Bosch is dinsdagavond een witte Mitsubishi L300 met het kenteken VS-83-JN weggenomen. Op het dak lag een nage-noeg nieuwe driesteeksladder.

Deel: ' Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch 08-05-2002 '
Lees ook